top of page

Kadın Kooperatifleri'nden "Gastronomi Evi" için ilk adım atıldı!

Proje danışmanlığını yürüttüğümüz, "Girne Bandabuliya Gastronomi Merkezi" projesi için iki kadın kooperatifi arasında işbirliği protokolu imzalandı.





Girne Belediyesi Meclisi tarafından oybirliği ile onaylanan Girne Bandabuliya Gastronomi Evi projesi için 14 Mart tarihinde, Girişimci Kadınlar Kalkınma Kooperatifi (Gİ-KA KOOP) ve Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul'un katılımıyla gerçekleşen imza töreni, Gastronomi Evi’nin merkezi binası Girne Bandabuliya'da gerçekleşti.



 

Protokol kapsamında, Bandabuliya'da gerçekleştirilecek faaliyetlerin koordinasyonunun yanı sıra, kadın girişimcilere yönelik fırsatlar sunulması hedefleniyor. Restorasyonu gerçekleştirilecek olan Bandabuliya binası, Girne Belediyesi'nin desteğiyle heyecan verici bir mutfak ve ürün satış noktası olarak hizmet sunacak olan bir Gastronomi Evi'ne dönüşecek. Kıbrıs’ın kültürel tatlarının sunumunun gerçekleştirileceği proje, aynı zamanda kadın girişimcilere destek ve fırsatlar sunarak toplumsal kalkınmaya katkı sağlamayı hedefliyor.

 

KMC Danışmanlık olarak danışmanlığını üstlendiğimiz bu önemli adım ile, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki rolünü güçlendirmenin yanı sıra, Girne'nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sunması hedefleniyor.


 

7 görüntüleme0 yorum
Subscribe

E-posta listemize kaydolun

Güncel bilgileri kaçırmayın

bottom of page