top of page

Hesabını Bilen Kıbrıs 2. Kez Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Biraraya Geldi



Kuzey Kıbrıs Bankalar Birliği'nin finanse ettiği ve KMC Danışmanlık tarafından yürütülen Hesabını Bilen Kıbrıs Finansal Okuryazarlık Projesi kapsamında ilk olarak 27 Şubat tarihinde gerçekleşen "Bütçemi Yönetebiliyorum" eğitimi, yoğun talep üzerine 3 Nisan tarihinde daha geniş bir öğrenci kitlesi ile tekrarlandı.


KMC Danışmanlık uzmanlarından Niyal Öztürk tarafından verilen eğitime, birçok farklı ülkeden yabancı öğrenci katıldı. İngilizce dilinde gerçekleşen eğitimde, özellikle kısıtlı gelirlerle bütçe yönetimi yapmak durumunda olan öğrenciler, bu konuda pratik uygulamalar konusunda bilinçlendirildi.





Hesabını Bilen Kıbrıs Finansal Okuryazarlık Projesi'nin amacı, bireylerin mali konularda bilinçlenmesini ve doğru kararlar almasını teşvik etmektir. Bu bağlamda, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen etkinlik, gençlerin mali konularda bilinçlenmesine önemli bir katkı sağladı. Katılımcıların ilgisi ve etkinlik boyunca sergiledikleri aktif katılım, mali okuryazarlık konusundaki farkındalığın artmasına yardımcı oldu.




22 görüntüleme0 yorum
Subscribe

E-posta listemize kaydolun

Güncel bilgileri kaçırmayın

bottom of page